Ezt a bejegyzést ajánlanám a "kedves publikumnak", te tudod kiről beszélek, hát hogyne tudnád. Felvetett kedves publikum, egy érdekes dolgot, és már csak azért is úgy gondoltam muszáj eleget tennem ennek. Mariska mit evett? Hát a helyzet az, hogy ezt saját tapasztalatból leírni nem tudom, de élnek egy páran a környezetemben. Behatóbban nem vizsgáltam meg a táplálkozási szokásokat, igazából még az enyémre sem figyelek. Nincsenek különösebb szokásaim ezen a téren. Leginkább csak akkor eszem, ha éhes vagyok (ami napjában kétszer fordul elő) és azt amit éppen szeretnék (szerencsére a fél disznó sosem szerepel a mit ennék ma listán), vagy amire ráhangolódom. De megpróbálom. Mariska étrendje:
  • Reggeli: Mivel úgy tartják, hogy a reggeli elég fontos mondjuk, hogy benyomott egy tojás rántottát, aztán egy olyan angolos penkéket juharsziruppal a stílusosság kedvéért, aztán mivel még éhes volt előszedte a szekrényből a csokis puffancsokat, belepotyogtatta a kis fehér müzlis tálkába, nyakon öntötte tejjel és mire kettőt pislogott sehol sem volt (szerencsére a tálat meghagyta).
  • Ebéd: A reggeli mennyiség után úgy látta jónak, ha marad a light-os dolgoknál, így előmelegített sütőbe betuszkolta a mirelit csirkecombokat megsorozva a tepsi oldalát szeletelt krumplival. Mivel azért ezt kevéskének érezte, kiegészítőnek vágott/aprított/szeletelt salátának való alapanyagokat és várt.
  • Vacsora: Vacsora gyanánt melegszendvicseket gyártott, jól megpakolva sajttal, sonka szeletekkel, no meg gyömöszölt rájuk ananász darabkákat is, csak a trópusi hangulat végett. Elővette a 100 ft-os multivitaminos itókát és csöndesen elfogyasztotta ami tányérján volt, majd nagyot kortyolt az üvegből.
  • Minden idilli volt, konstatálta magában, hogy igen, ma is isteni dolgokat evett. De aztán valami szöget ütött a fejébe, amitől úgy érezte visszajön minden, amit mai nap folyamán elfogyasztott. És mivel azért kár lett volna, a szájára tapasztotta a kezét, és szépen lassacskán megnyugtatta magát. Azonban a gondolat nem hagyta nyugodni:
  • - Mit főzzek holnap?
  • Nos, remélem aztán eztán is olvasni fogja a "tisztelt publikum" ezt az őrült blogot. Én ezzel a kis történettel mondanék búcsút az oldalnak mára.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://amijelenlegszembejut.blog.hu/api/trackback/id/tr493101584

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
  • süti beállítások módosítása